Шкільний портал
Середа, 01.05.2024, 13:40
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3748
Статистика

Онлайн всього: 6
Гостей: 6
Користувачів: 0
Головна » 2024 » Квітень » 9 » Початок реєстрації на V щорічний Всеукраїнський пізнавальний  конкурс "Європа - це я!"
13:21
Початок реєстрації на V щорічний Всеукраїнський пізнавальний  конкурс "Європа - це я!"

Початок реєстрації на V щорічний Всеукраїнський пізнавальний  конкурс "Європа - це я!"

Шановні колеги! Оголошуємо початок реєстрації на V щорічний Всеукраїнський пізнавальний  конкурс "Європа - це я!"

 

До участі запрошуємо учнів 1-10 класів закладів освіти, професійно-технічних училищ, гімназій, ліцеїв, позашкільних закладів, гуртків тощо. 11 клас участі у конкурсі НЕ бере, оскільки на момент оприлюднення результатів вони не будуть уже навчатись у Вашому закладі освіти. Вартість участі для кожного учасника (оргвнесок) складає 20 грн. Мінімальна кількість учасників від закладу освіти – 6 учнів. Максимальна кількість учасників НЕ обмежується.

Заявки реєструємо до кінця доби 06 травня. Конкурс відбуватиметься в період з 07 по 20 травня (на вибір куратора). Конкурс дозволяється проводити як в один день, так і протягом кількох днів в межах конкурсного періоду. Результати чекаємо до кінця доби 20 травня. 

Результати конкурсу будуть оприлюднені на кінець серпня. Слідкуйте за нашими повідомленнями на головній сторінці нашого сайту. 

Тим закладам освіти, в яких згідно з заявкою візьмуть участь 50 та більше учнів, ми надішлемо подяку за активну участь. 

 

Щоб детальніше ознайомитись з умовами, перейдіть на сторінку конкурсу за посиланням:

https://testportalua.com/index/konkurs_quot_evropa_ce_ja_quot/0-98

 

Бланк заявки можна завантажити за посиланням:

https://testportalua.com/load/0-0-0-763-20

 

Демонстраційну версію програми (для ознайомлення та діагностики комп'ютерів) можна завантажити за цим посиланням:

https://testportalua.com/load/0-0-0-764-20

 

Звертаємо увагу на посилені заходи безпеки під час проведення конкурсу. Дуже важливо, щоб конкурс проводився у безпечному місці та з дотриманням всіх можливих заходів безпеки. При оголошенні повітряної тривоги слід терміново перервати проведення конкурсу та перейти у безпечне місце. Продовжити проведення конкурсу дозволяється після відбою повітряної тривоги.

 

 

Увага! 

Дозволяється проводити конкурс онлайн за умови, що Ваш навчальний заклад на час проведення конкурсу перебуває на дистанційному навчанні. Онлайн в нашому розумінні означає, що учні завантажать програму на свої комп'ютери самостійно (чи з допомогою батьків), пройдуть конкурсні питання та надішлють шкільному куратору файл з результатом. Шкільний куратор збере всі файли, сплатить оргвнесок, заповнить заявку та надішле все це нам одним листом.

 

УВАГА! 

Учням, які бажають взяти участь у конкурсі та мають близьких родичів, які захищають чи захищали нашу Батьківщину від російської агресії (батьки, рідні брати, сестри) - участь безкоштовна. Але при цьому у заявці все одно повинно бути мінімум 6 учнів, сплата оргвнеску за участь яких відбуватиметься згідно правил.

 

 

Чекаємо на Вашу заявку!

 

Якщо Ви переглядаєте це повідомлення зі смартфону, натисніть на посилання  https://viber.com/  та приєднуйтесь до нашої спільноти у Viber.

Також запрошуємо Вас та Ваших колег приєднатись до нашої спільноти у Facebook: https://www.facebook.com/groups/207547335672903/

Якщо у Вас є питання – напишіть нам сюди:  zno.probne@gmail.com

 

З повагою, колектив «Шкільного порталу»

 

 

 

 

 

Переглядів: 2315 | Додав: Ростислав | Теги: Програма, реєстрація, демонстраційна, заявка, Європа це я, Європа, Портал, питання, початок, конкурс, змагання, шкільний, завдання, вікторина, олімпіада, реєстрації | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024